طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خوش رنگ

به گزارش مجله سرگرمی، کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه کیک خرمالو شبیه دیگر کیک های میوه ای است اما در آن از پوره خرمالو استفاده میشود.

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خوش رنگ

در فصل پاییز، تهیه انواع کیک و دسر های خوشمزه ای که با استفاده از نوبرانه های پاییزی تهیه می شوند بسیار مرسوم است. یکی از میوه های خوشمزه و محبوب فصل پاییز خرمالو است. میوه ای که در این فصل، با قطری حدود 2 تا 8 سانتیمتر و در رنگ های نارنجی، زرد روشن و یا حتی قرمز تیره یافت می گردد.

یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی که با استفاده از خرمالو تهیه می گردد؛ کیک خرمالو و دسر خرمالو است که رنگی زیبا و طعمی بسیار دل چسب دارد. جالب است بدانید که بیشتر کیک های میوه ای که در آن ها از میوه کامل استفاده می گردد، بافتی سنگین داشته و نسبت به دیگر کیک ها، به اصطلاح مرطوب هستند اما کیک خرمالو برخلاف دیگر کیک های میوه ای، سنگینی و رطوبت زیادی ندارد و بافت آن مانند سایر کیک های معمولی است.

در ادامه با طرز تهیه کیک خرمالوی خوشمزه و خوش رنگ آشنا شوید.

خواص خرمالو چیست؟

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو

خرمالو4 عدد
آرد2 لیوان
روغن1 لیوان
شکر1.5 لیوان
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر2 ق چای خوری
جوش شیرین یا نمک1/8 ق چای خوری
گردو یا بادام (دل خواه)به میزان دل خواه

شب یلدا با منوی خبرنگاران

طرز تهیه کیک خرمالو

  1. برای تهیه کیک خرمالو، ابتدا خرمالوها رو پوست گرفته و پوره کنید.
  2. فر را روشن کنید تا داغ گردد.
  3. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
  4. زرده ها را با روغن مایع و شکر مخلوط کنید.
  5. مواد را آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ وکش دار شوند .
  6. حالا خرمالوی پوره شده را به مواد قبلی اضافه نموده و بازهم مخلوط کنید
  7. در این مرحله، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین یا نمک را مخلوط نموده و چند بار الک کنید.
  8. مواد خشک الک شده را کم کم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
  9. در ظرفی جداگانه، سفیده ها را آنقدر هم بزنید تا پف کند و اگر ظرف را برگرداندید، از ظرف بیرون نریزد.
  10. حالا سفیده را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  11. مخلوط کردن سفیده با باقی مواد باید درحدی باشد که فقط سفیده با آن ها مخلوط گردد زیرا اگر زیاد هم زده گردد، پف آن خوابیده و به طبع، کیک پف دار مطلوبی نخواهید داشت.
  12. در نهایت در صورت تمایل، مقداری گردو یا بادام به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
  13. قالب مناسبی را چرب نموده و یک کاغذ روغنی چرب شده را کف آن پهن کنید.
  14. مواد کیک خرمالو را داخل قالب بریزید و آن را به مدت 35 تا 45 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

کیک خرمالوی خوشمزه شما آماده است. می توانید روی کیک را با تکه های خرمالوی نگینی خردشده، پودر قند و یا تزیین کنید. نوش جان.

نکاتی درباره تهیه کیک خرمالو

  • به دلیل سنگین بودن مایه کیک، می توانید به جای مخلوط کردن گردو یا بادام خرد شده با مواد کیک، در آخرین مرحله آن ها را بدون احتیاج به آغشته کردن به آرد، روی مواد کیک قرار دهید. به این ترتیب کیک خرمالوی شما یک تزیین زیبا با گردوی برشته شده خواهد داشت.
  • رنگ کیک خرمالو به دلیل استفاده از پوره خرمالو، نسکافه ای متمایل به نارنجی تیره خواهد بود.
  • خرمالو عطر خاصی ندارد به همین دلیل می توانید از نصف قاشق چای خوری رنده پوست لیمو نیز برای تهیه این کیک بهره ببرید.

امیدوراریم از این دستور پخت ساده استفاده نموده و با رعایت نکاتی که ذکر شد، یک کیک خوشمزه پاییزی تهیه کنید و در شب های سرد پاییز و زمستان به خصوص شب یلدا از آن بهره ببرید و لذت ببرید.

گروه آشپزی خبرنگاران

gardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری

picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 111071

به "طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خوش رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و خوش رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید