فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش گردش و مسافرت، در این مطلب دستورالعمل تهیه یک دسر مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش ، فرنی خرما بدون شکر درست میگردد و بسیار خوشمزه است. چون شیرینی اش با خرماست و بسیار مقوی است. پیشنهاد ما به شما این است که در ماه مبارک رمضان حتما این دسر تقویتی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

شیر: 1.5 لیوان

آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری

نشاسته ذرت: 1 قاشق سوپ خوری

خرما: 5 عدد

دارچین: 1/2 قاشق چای خوری

1. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم گردد سپس خرما را با چنگال له کنید.

2. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

3. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.

مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.

* می توانید خرما ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.

* در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.

* اگر می خواهید فرنی شیرین تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.

* برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کند.

منبع: پاییون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید