طرز تهیه کیک پرتقالی ژله ای

به گزارش مجله سرگرمی، طرز تهیه کیک پرتقالی ژله ای را به سادگی هر چه تمام تر یاد خواهید گرفت.

طرز تهیه کیک پرتقالی ژله ای

به گزارش ، اگر طعم پرتقال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت.

یک بسته پودر کیک پرتقال

یک بسته پودر ژله پرتقال

یک پیمانه آب جوش

یک بسته پودینگ وانیلی

یک پیمانه شیر

یک قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق چایخوری عصاره پرتقال

خامه

ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.

بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک گردد.

حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.

اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک گردد.

در یک کاسه عظیم، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.

عصاره پرتقال و وانیل را در کاسه بریزید.

ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید.

نوش جان…

منبع: مجله آلامتو

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 78865

به "طرز تهیه کیک پرتقالی ژله ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک پرتقالی ژله ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید