طرز تهیه دسر سوپانگل

به گزارش مجله سرگرمی، مواد لازم برای دسر سوپانگل :

طرز تهیه دسر سوپانگل
شیر 1 لیتر
تخم مرغ1 عدد
آرد1 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ1 پاکت (80تا 100گرم)
کره مارگارین 100 گرم
آب سرد 1 لیوان

ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم گردد.

1 لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است.

نکاتی برای تهیه دسر سوپانگل:

می توانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی می گردد.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 86457

به "طرز تهیه دسر سوپانگل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر سوپانگل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید