طرز تهیه تاتلی رولی گردویی

به گزارش گردش و مسافرت، در این مطلب قصد داریم روش تهیه تاتلی رولی گردویی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه تاتلی رولی گردویی

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تاتلی رولی گردویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

3 لیوان شکر

3.5 لیوان آب

آب نصف یک لیمو

250 گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق

1 فنجان روغن

1 لیوان سمولینا (ایرمیک)

نصف فنجان شکر

3 قاشق غذاخوری ماست

1 ق چ وانیل

1 ق غ بکینگ پودر

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

1 تخم مرغ

4-5 لیوان آرد (آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید، باید خمیر به دست نچسبد، در صورت تمایل می توانید با یک قاشق غذاخوری چند قاشق دیگر اضافه کنید)

مغز گردو

خمیری را تهیه کنید با مواد فوق که به دست نچسبد و به یاری یک وردنه نیمی از خمیر را بین دو کاغذ روغنی بذارید و باز کنید. می توانید آن را در ضخامت 2 یا 3 سانتی متر باز کنید. مقدار زیادی گردو را روی خمیر بپاشید. 5 نوار به ضخامت 6 سانتی متر برش داده و آن ها را رول کنید.

آن را روی سینی مرتب کنید و در دمای 35 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه بپزید تا قسمت بالای آن قهوه ای گردد.

برای شربت، همه موادش را داخل ظرفی ریخته و بجوشانید، بگذارید به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم جوش آید. رول ها را از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. بعد از ده دقیقه، شربت را رویشان بریزید و بذارید یک ربع بماند.

منبع: banooyenemoone2

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه تاتلی رولی گردویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاتلی رولی گردویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید