دنده کباب به روش خانگی

به گزارش مجله سرگرمی، در مطلب زیر طرز تهیه دنده کباب خانگی را به شما آموزش می دهی

دنده کباب به روش خانگی

به گزار، برای داشتن یک مهمانی یا حتی یک پیکنیک با یک غذای بسیار خوشمزه , کباب دنده فوق العاده است اما درست کردن آن راه و روش خود رادارد که در این قسمت میخوانید.

دنده گوسفندی - یک کیلوگرم

پیاز ریز خردشده - 200 گرم

سیر - 20 گرم

فلفل سیاه - 5 گرم

سماق - 15 گرم

رب گوجه فرنگی - 30 گرم

روغن زیتون - 50 گرم

دنده ها را به یک اندازه خرد کنید وچربی های اضافی آن را بگیرید. پیاز را در ظرف مناسب بریزید.

سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون مخلوط کنید سپس گوشت را به مواد بیفزایید تا تمام قسمت های آن به مواد آغشته گردد. مواد را برای 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار گردد.

کباب را به سیخ بکشیدو روی کباب پز با حرارت ملایم قرار دهید تا قهوه ای گردد، باقی مانده سماق را روی کباب بریزید.

منبع: روزنامه خراسان

iraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان

italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار

itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 50788

به "دنده کباب به روش خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دنده کباب به روش خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید